Si vols anar a un concert de l'Alfred, tens una nova oportunitat de fer-ho i a sobre ser solidari!

per Redacció, el 12 d'abril de 2019 a les 11:15
Brutal el concert de l'Alfred García ahir a la Sala Barts de Barcelona! Amb aquesta actuació el cantant va inaugurar la seva gira 1016 en el marc del Share Festival. Nosaltres no ens ho vam voler perdre i us podem assegurar que val molt la pena veure'l en directe!
Si ahir no vau poder anar al concert -les entrades es van esgotar en 30 minuts-, tranquils, perquè tindreu una nova oportunitat de veure l'Alfred el dissabte 29 de juny dins la segona edició del Share Festival, un esdeveniment solidari que va néixer el juliol de l'any passat a Barcelona i que aquest 2019 celebra la seva segona edició el 28 i 29 de juny al Poble Espanyol.

 

I no només podreu gaudir de la música de l'exconcursant d'OT, sinó també de Becky G, C. Tangana i Lola Indigo (el divendres 28 de juny), Nil Moliner i molts artistes més.


El Share Festival col·labora amb ONGs com Acción contra el Hambre, ACNUR, Amnistía International, Auara, Change.org, Common Goal, CiviClub, Cruz Roja, Greenpeace, Imagine All the People, Jane Goodall Institute, Médicos sin Fornteras, Proactiva Open Arms i Teaming.
 


 
Arxivat a:
CULTURA, Alfred Garcìa
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: