Nerea Rodríguez arrasa amb el seu segon single

per Redacció, el 12 d'abril de 2019 a les 13:54
Aquesta setmana Nerea Rodríguez ha estrenat nova cançó, Tu segunda opción, que ja va camí de superar les 250.000 visualitzacions!

En el videoclip, dirigit per Emilio Restrepo, la cantant ens transmet l'alliberació que sentim al deixar enrere una relació tòxica. De fet, el títol del tema fa referència a la sensació que gairebé tots hem experimentat de ser la segona opció per algú. 

A més de rebre l'aplaudiment de tots els seus excompanys d'OT, la Nerea també ha rebut el suport dels seus fans, que demanen que tregui un disc ja. La veritat és que nosaltres en tenim moltes ganes, i tu?

 
Arxivat a:
OCI, Nerea Rodríguez, single
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: