10 sèries per començar (i acabar) aquesta Setmana Santa

per Redacció, el 15 d'abril de 2019 a les 09:48
Si ara que teniu vacances voleu aprofitar per mirar sèries us en recomanem algunes que podeu començar i acabar durant aquests dies. A la llista hi hem inclòs minisèries i també produccions que, de moment, només tenen dues temporades o menys. 

 


Versió sense playbuzz


Bodyguard
Bodyguard planteja la vida d'un veterà de guerra que es dedica a la seguretat en tornar a Londres. A l'arribar a la ciutat l'hi encarreguen protegir la secretària d'Estat, una dona amb qui no té res en comú: ella dóna suport a tot el que ell odia. Això el farà entrar en contradiccions i el portarà a actuar de manera inesperada. Tot i que dit així potser no us cridi l'atenció, la sèrie té moltíssima acció i és molt entretinguda. On es pot veure? Netflix.

Sex education
La trama té com a protagonista Otis Milburn (Asa Butterflield), un estudiant de secundària verge i poc hàbil socialment que viu amb la seva mare, una terapeuta sexual. El jove es passa el dia rodejat de manuals eròtics, conversacions pujades de to i vídeos sense censura...Un dia decideix treure profit a tot aquest coneixement que no fa servir i juntament amb dos amics, la Maeve i l'Eric, crea una clínica de teràpia sexual clandestina per resoldre dubtes als seus companys. Si encara no l'heu vista, feu-ho, us encantarà! On es pot veure? Netflix

Dark
Aquesta sèrie alemanya ha estat una de les més ben valorades dels últims anys. L'han comparat amb produccions com "Stranger Things", tot i que cal dir que Dark és força més fosca i té una trama més complicada. I de què va? Doncs després de la desaparició d'un jove, quatre famílies tracten d'entendre el que ha passat mentre, a poc a poc, es va destapant un estrany misteri....On es pot veure? Netflix.

Amigos caninos
Es tracta d'una sèrie basada en fets reals: cada episodi ens descobreix una història nova i sorprenent sobre un gos i els seus amos. Si us agraden els animals, us la recomanem molt. On es pot veure? Netflix.

Cobra kai
La sèrie, inspirada en la saga de Karate Kid, explica la història de Johnny Lawrence, un home que intenta donar sentit a la seva vida obrint una escola de Karate, la seva gran passió. La seva decisió no agrada a un antic company d'infància, Daniel LaRusso, que farà tot el possible per complicar-li l'existència. A més de la rivalitat entre aquests dos personatges, la sèrie també tracta sobre l'adolescència. I és que, si bé els protagonistes són dos adults, la resta de personatges són nois i noies d'institut que trobaran en el karate una "via d'escapament". On es pot veure? Youtube.

The sinner
La trama gira entorn d'un assassinat que ningú sap explicar perquè ha passat, ni tan sols el criminal que l'ha comès... Una sèrie que us encantarà si sou fans de la intriga i la investigació policial. On es pot veure? Netflix. 

El embarcadero
La sèrie, una idea dels creadors de La casa de Papel, és un thriller romàntic que té dues dones com a protagonistes: Alejandra (Verónica Sánchez) i Verónica (Irene Arcos). La vida de les dues joves es creua arran de la mort de l'home que compartien sense saber-ho. On es pot veure? Movistar+.

Umbrella academy
La producció basada en un còmic, explica la història d'un grup de joves amb poders que són adoptats per un milionari. Ja de grans tornaran a casa per resoldre l'assassinat del seu pare. On la puc veure? Netflix.

Skam Espanya
Skam Espanya , un remake de l'exitosa sèrie noruega, se centra en el dia a dia d'un grup d'adolescents i la seva relació amb temes com el sexe, l'homosexualitat i la religió. On es pot veure? Movistar+.

Wayne
Wayne, que molta gent està comparant amb The end of the f*ing world', ens explica en la història d'un adolescent de 15 anys que decideix començar una nova vida amb la seva nòvia. Junts travessen els Estats Units per recuperar el cotxe que van robar al pare del protagonista abans que morís. On es pot veure? Youtube.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: