5 curiositats que et costaran de creure

per Redacció, el 16 d'abril de 2019 a les 14:37
La gran quantitat de dades que tenim a l'abast ens permeten elaborar comparacions curioses i descobrir informació que fins fa poc desconeixíem. Us n'expliquem algunes que potser no sabíeu:


Resultado de imagen de ants gif

1. A la Terra hi ha moltíssimes més formigues que humans. Potser no us hi havíeu parat a pensar mai però aquests animals són un dels insectes més abundants a la Terra. En concret es calcula que per cada ésser humà hi ha 1.500 milions de formigues.


Resultado de imagen de falling out of bed gif

2. El llit, més perillós que els taurons. Segons dades del Centre per al Control i Prevenció de Malalties dels EUA, del 2005 al 2014 van morir 737 persones arran de caure del llit. En canvi en un període similar de temps, només 10 persones van perdre la vida per l'atac d'un tauró.


Resultado de imagen de bacterias gif
3. Tenim més bacteris que cèl·lules.
En concret, en el nostre cos hi habiten 39 bilions de bacteris, una xifra 10 cops superior al nostre nombre de cèl·lules.


Resultado de imagen de earth gif
4. Rússia és més gran que Plutó. Tot i que Plutó és conegut com el "planeta nan" de la Via Làctia gairebé ningú pensaria que és més petit que un país. El cert, però, és que és així. Rússia, amb 17,1 milions de km² és més gran que Plutó, que en fa 17.

Resultado de imagen de diamonds gif
5. A Júpiter i a Saturn "plouen" diamants. Segons una investigació duta a terme el 2013 per la Universitat de Winsconsin-Madison, en aquests dos planetes hi podrien ploure diamants. Les tempestes converteixen el metà en carboni, el qual s'endureix a mesura que es precipita, convertint-se en grafit i després en diamant.


El cantant Roi Méndez, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ell sobre la seva carrera, del seu nou disc «Mi Lógico Desorden», de les tortugues...També li farem passar proves que hem pensat per ell com les cançons extremes o l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: