​5 coses que segurament no sabies sobre Avicii

per Redacció, el 20 d'abril de 2019 a les 10:00
Avui fa un any que ens va deixar Avicii, un dels millors productors i músics de l'última dècada. És per això que hem volgut recuperar un article sobre ell amb dades que potser no sabíeu.


 

Versió sense Playbuzz:

El seu nom real era Tim Bergling. Avicii va ser el nom artístic que es va posar quan es va crear un compte de MySpace —xarxa social que triomfava cap a l'any 2006—. En realitat ell es volia dir Avici (amb una i) que és el nivell més baix de l'infern budista, però el nom ja estava registrat a MySpace i es va afegir una segona i: Avicii.

Els seus referents musicals —que eren els seus ídols— i amb els que s'inspirava eren Daft Punk, Eric Prydz o Swedish House Mafia. Les influències d'aquests artistes van ser clau a l'hora de crear la seva pròpia música.

La mare d'Avicii és una actriu molt coneguda a Suècia. Es diu Anki Lidén i ha protagonitzat moltes pel·lícules al seu país.

Va començar a fer les seves primeres mescles com a DJ quan només tenia 8 anys i ho feia a la seva habitació.

El seu primer gran èxit «Levels» va trigar més de 9 mesos a fer-se coneguda després del seu llençament. De fet, quan la va acabar el desembre del 2010, la cançó no tenia ni nom. Van ser els usuaris de Youtube que els hi agradava molt que li van posar "ID" després de descobrir en una sessió que Avicii havia penjat a internet. Va ser l'octubre del 2011 quan va decidir batejar-la amb el nom de «Levels» i es va convertir en un èxit internacional.
Arxivat a:
ACTUALITAT, avicii, 5
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: