Vols participar en el repte de la lletra ampliada més gran del món?

per Redacció, el 22 d'abril de 2019 a les 10:00
Els estudiants del Grau de Disseny d'EINA es proposen batre el rècord de la lletra més ampliada del món "The World's Largest Enlarged Letter" el divendres 26 d'abril, coincidint amb la Jornada de Portes Obertes de la universitat.

Per aquest motiu han dissenyat una lletra "E" que durant a terme des de les 10h fins a les 17h al jardí frontal de Can Sentmenat, a Sarrià, on es troba EINA, el centre universitari de disseny i art adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).


"The World's Largest Enlarged Letter" és una de les moltes activitats que faran els estudiants de les diferents disciplines del Grau de Disseny d'EINA: Disseny Gràfic, Disseny de Producte, Disseny d'Espais, Cultura del Disseny i Creació Visual, en les Jornades de Portes Obertes.

Si els vols anar a veure i a conèixer el centre, és una molt bona oportunitat perquè es faran xerrades i visites guiades per les instal·lacions. Per tant, podràs veure en primera persona com són les aules i quina metodologia fan servir. Ah, i a més, també hi haurà una exposició de treballs recents dels estudiants. 

A banda de la Jornada de Portes Obertes del dia 26 d'abril, EINA organitza sessions informatives sobre el Grau de Disseny. Les properes tindran lloc el dissabte, 11 de maig a les 11h; el dimarts 21 de maig a les 18h i el divendres 14 de juny a les 17h. Si t'interessa el disseny, pots demanar informació en el formulari de més avall, sense cap compromís.



Arxivat a:
EDUCACIÓ, disseny, EINA
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: