La novetat de WhatsApp que no t'agradarà

per NacióDigital, el 20 d'abril de 2019 a les 08:00
WhatsApp es renova. En aquesta ocasió, segons ha publicat RAC1 a partir de mitjans especialitzats, l'aplicació de missatgeriapretén modificar un dels elements més utilitzats pels seus usuaris: les captures de pantalla. La companyia vol continuar avançant cap a una major privacitat i seguretat d'aquells que envien i reben centenars de missatges diàriament.

Segons apunta el portal web Wabetainfo.com, "quan l'autenticació amb empremta dactilar estigui activada, caldrà posar l'empremta al sensor del mòbil per obrir WhatsApp i s'impediran les captures de pantalla de les converses. Encara que WhatsApp estigui bloquejat, es podran respondre missatges des de les notificacions i respondre trucades rebudes a través de l'aplicació". 


En altres paraules, si no es protegeix l'inici de l'aplicació amb l'empremta, les captures, en teoria, es podran seguir fent com fins ara (almenys en la versió que vindrà, ja que no se sap si en actualitzacions futures passarà a ser una mesura permanent). De moment, només els telèfons Android podran gaudir d'aquesta modificació, i encara es desconeix si s'aplicarà als iPhone.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: