Què vol dir «Ontas», la paraula que no para d'aparèixer a les xarxes socials?

per NacióDigital, el 23 d'abril de 2019 a les 08:59
Si tens Twitter, possiblement has vist que fa uns dies circula la paraula "Ontas" entre els usuaris que segueixes. De fet, fins i tot alguns famosos han piulat "Ontas" en algunes ocasions, preguntant als internautes què vol dir. 

Doncs resulta que és una paraula que ve de Mèxic, segons informen diversos mitjans, i que és la manera ràpida de preguntar "on ets?" (en castellà, ¿dónde estás?). En teoria es fa servir per proposar sexe esporàdic a una altra persona. En cas que l'altra accepti, haurà de dir on se citaran, i llavors la que hagi dit Ontas afegirà "et pago l'Uber" (el servei VTC). 


Aquesta seria l'explicació del significat d'"Ontas", però el que s'ha viralitzat és que els internautes han començat a enviar missatges privats als famosos amb aquesta paraula. 
 

 
Davant de tot això, el cantant C Tangana ha decidit fer una cançó titulada Ontas en honor a aquest fenomen. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: