Per què el vestit d'aquesta noia s'ha fet viral?

per Adolescents.cat, el 23 d'abril de 2019 a les 10:43
Ciara Gan, de Filipines, buscava un vestit especial per a la seva graduació i, com que no el trobava, va decidir fer-se’l ella mateixa amb l’ajuda de la seva mare. Un cop acabat, va penjar quatre fotos del vestit a Twitter i ja ha aconseguit més de 84.000 retuits i gairebé 400.000 likes.

I la pregunta és... Per què s’ha fet tan viral la història d’aquest vestit? “Vaig fer i vaig pintar el meu propi vestit pel meu ball de graduació. Vaig pintar més de 80 flors, vaig cosir i empedrar el meu vestit amb la meva mare i el vaig dissenyar jo mateixa”, va escriure la jove. Abans de començar ella mateixa el vestit, n’havia encarregat un a una modista, però no li va agradar el resultat i va decidir fer-ne un ella mateixa amb l’ajuda de la seva mare.

 

I en què es va inspirar? “Per nerdy que sembli, vaig triar el verd maragda (esmeralda) perquè sóc molt fan de Harry Potter i una Slytherin orgullosa”, va dir Ciara a BuzzFeed News.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

everglow ✨ (2/3)

Una publicación compartida de ciara ✨🦋🌙 (@ciaragan) el


El vestit va necessitar més d’11 metres de tela, cristalls d’Swarovski i pintures per fer les flors. Les flors estan inspirades en el llibre “Tiger Lily” de jodi Lynn Anderson. La noia va explicar que després de tornar a llegir-lo va decidir pintar lliris de tigre taronges com en el llibre. Va passar-se cinc dies pintant les flors i en total un mes per acabar el vestit. La jove filipina diu que no té pensat estudiar Belles Arts, però la veritat és que és tota una artista!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

howdy partner! 🤠💚 (3/3)

Una publicación compartida de ciara ✨🦋🌙 (@ciaragan) el


Què en penseu, us atreviríeu a fer-vos un vestit vosaltres mateixos/es?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: