Així és el curiós cas d'uns bessons amb edats diferents

per Redacció, el 24 d'abril de 2019 a les 10:21
La medicina té molts reptes oberts, les darreres setmanes se li ha presentat una situació d'allò més surrealista: dos bessons amb edats diferents. Aquest és el cas de l'Alessandro i l'Andrea. Un fet inèdit que va tenir lloc a Itàlia, tal com explica La Vanguardia. La mare va ingressar d'urgència a l'hospital a finals de l'any passat, i el 24 de desembre va ser quan va néixer l'Alessandro.

Tenia menys de sis mesos i pesava 800 grams. El fet que la placenta es mantingués intacta va permetre que Andrea continués a la panxa. Així, el passat 22 de febrer, 60 dies després, arribava aquest món l'Andrea, una mica més de vuit mesos i tres quilograms de pes. 


Segons s'ha conegut ara, tant la mare com la bessonada es troben bé i una altra de les situacions curioses que ha comportat el cas ha estat la situació administrativa, la inscripció de bessons amb dates diferents de naixement. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: