Disney es veu obligada a eliminar la polèmica escena d'aquesta coneguda peli

per Redacció, el 24 d'abril de 2019 a les 11:18
El 1937 Disney va aconseguir el seu primer èxit mundial amb la mítica pel·lícula Blancaneu. Des de llavors, que aquesta coneguda empresa no ha parat d'estrenar films, alguns –sobretot els primers- més polèmics que d'altres.

Aquest és el cas de Canción del Sur i Dumbo, dues pel·lícules molt criticades pels usuaris en els darrers anys. El motiu? Contenir escenes racistes. De fet, la primera (Canción del Sur) potser ni us sona, perquè ja fa temps que Disney la va retirar després que acusessin la companyia de promoure la segregació i la discriminació.


Doncs bé, ara ha decidit prendre mesures amb Dumbo. La companyia ha anunciat que està treballant en una nova versió d'aquest clàssic i que eliminarà un dels moments més criticats del film: l'escena dels corbs.

I és que molts consideren que la seqüència està inspirada en Jim Crow, un espectacle que es va fer molt famós els Estats Units a principis dels anys 90 i on es podia veure un actor blanc parodiant i rient-se dels negres.

Està previst que la companyia "estreni" aquesta nova versió el novembre, quan posi en marxa Disney+: una plataforma de continguts audiovisuals a l'estil Netflix.

Coneixíeu aquesta polèmica? Què en penseu?
Arxivat a:
CINEMA I TV , racisme, Disney
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: