10 coses que no sabies sobre els pits

per Redacció, el 26 d'abril de 2019 a les 11:12
Conèixer el nostre cos sempre és bo. Així que hem preparat un resum amb algunes dades i curiositats interessants sobre els pits. Les sabíeu?

 


Versió sense playbuzz

- La majoria de noies tenen el pit esquerre més gran que el dret.

- Hi ha noies que s'exciten tant quan els toquen els mugrons, que el seu clítoris s'estimula "sol" i poden acabar experimentant un orgasme.

-Hi ha diferents tipus de mugrons. Els més habituals són: el comú, el pla i l'invertit.

- Hi ha gent que té més d'un mugró. En concret, un 5% de la població té un murgó ectòpic, és a dir, fora de lloc. Normalment solen situar-se el tors, tot i que també hi ha persones que en tenen a les axil·les.

- Els pits poden arribar a pesar més d'un quilo, tot i que el pes mitjà és de 0,45 kg. 

- Més del 70% de les dones no duen una talla de sostenidors adequada. Això es deu sobretot a la poca difusió que es fa sobre aquest tema i sobre les conseqüències negatives de portar una talla errònia. Com puc saber quina és la meva talla? Segons explica Marie Claire, l'ideal és mesurar el contorn del teu pit amb una cinta mètrica. La longitud que obtinguis -80cm, 90cm, 95cm..- és la talla de sostenidors que has de fer servir. Per conèixer la copa, cal que mesuris l'altura del teu pit i restis el resultat que hagis obtingut al contorn. Si la diferència és de 10 cm, la teva copa és una A; si és de 15, una B; si és de 17 una C; si és de 20 una D i si és de 22 una E.

- Fins a quina edat créixer els pits? Els pits creixen i es desenvolupen fins als 18 anys aproximadament, tot i que poden variar de forma i mida més endavant, sobretot a causa de la lactància.

- Quan una noia està excitada sexualment, els seus pits augmenten

- A Espanya, la talla més venuda de sostenidors és la 90 B. Si teniu curiositat per saber les talles més comunes a cada país, hi ha un mapa que us ho mostra. Us deixem el link.

- Els homes també poden patir càncer de pit. Tot i que aquesta malaltia és més habitual entre les dones, prop d'un 2% dels homes ha patit càncer de mama.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, cos, pits
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: