Aquest és el partit que hagués guanyat les eleccions, segons els adolescents catalans

per Redacció, el 30 d'abril de 2019 a les 10:21
Aquest diumenge el PSOE va ser el gran triomfador de les eleccions, aconseguint 123 escons. A Catalunya, però, el partit de Pedro Sánchez va tenir menys pes: Esquerra Republicana es va emportar la majoria de vots i va obtenir un total de 15 escons.

Ara bé, aquests són els partits que hauríeu votat vosaltres? Doncs segons l'enquesta que vam fer ahir, en què hi van participar més de 7.800 persones, sí. La majoria dels que vau participar, vau apostar per Esquerra Republicana. Us deixem amb un rànquing dels partits que més vau votar i del percentatge de vots de cada un:


 



La Carla Laubalo, visita AdolescentsiCat. Estem acostumats a veure-la fent vídeos des de la seva habitació, amb pijama, riallera, cantant i acceptant challenges d’altres youtubers... Però en aquesta ocasió les proves les hem preparat nosaltres i veurem si supera els challenges del programa...
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: