Compraries aquesta roba interior? Mira't això i després decideix

per Adolescents.cat, el 30 d'abril de 2019 a les 11:52
Estem gairebé segures que t’indignaràs molt després de veure aquest anunci. I amb raó, aquesta ha sigut la reacció de la majoria de persones que han vist aquesta imatge de la marca Plus Size Baby a Twitter.
 

La marca de talles grans ha decidit fitxar a una model de talla S per promocionar unes calcetes XL. Des que es va publicar el tuit el passat dijous 25 d’abril, la marca no ha parat de rebre comentaris crítics de gent enfadada.

Els usuaris i usuàries de Twitter asseguren que aquesta és una humiliació a les seves clientes potencials.

 
 
 
 
 


La Carla Laubalo, visita AdolescentsiCat. Estem acostumats a veure-la fent vídeos des de la seva habitació, amb pijama, riallera, cantant i acceptant challenges d’altres youtubers... Però en aquesta ocasió les proves les hem preparat nosaltres i veurem si supera els challenges del programa...  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: