Així és l'actriu que no coneixíeu i sortirà a la nova sèrie de «Merlí»

per Redacció, el 2 de maig de 2019 a les 12:33
D'aquí res comença el rodatge de 'Merlí Sapere Aude', l'spin-off de l'exitosa sèrie de TV3 que ha arrasat a mig món. A poc a poc anem sabent noves informacions sobre la ficció, com per exemple quins actors hi apareixeran.

A banda de Carlos Cuevas, que en serà el protagonista, aquesta setmana hem conegut una actriu argentina que també tindrà un paper rellevant en la trama: l'Azul Fernández. Així ho va explicar l'Héctor Lozano, creador de la sèrie, en la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires, on va presentar l'obra "Quan érem els peripatètics". I és que, com hem dit abans, Merlí també s'ha convertit en un fenomen a Sud-amèrica, on aplega milers de fans. Bé, tornant al tema, a qui interpretarà l'Azul Fernández? Doncs farà de Minerva, una jove argentina que viu a Barcelona des de fa fos anys i que és companya d'universitat del Pol Rubio. Segons explica'ns diversos mitjans, l'artista va ser seleccionada pel paper a través d'una audició que va gravar des de casa i ha après català per poder posar-se en la pell del seu personatge.


L'actriu, que estudia actuació, dansa i cant des dels 12 anys, es va fer famosa després de sortir a Campanas en la noche, telenovel·la argentina estrenada aquest 2019.

'Merlí Sapere Aude' s'estrenarà a finals d'aquest 2019 a Movistar+ i l'any vinent a TV3.
Arxivat a:
CINEMA I TV , Merlí
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: