Vols anar a PortAventura World? T'expliquem com fer-ho perquè et surti més barat

per Redacció, el 3 de maig de 2019 a les 09:02
Amb ganes d'aprofitar el bon temps i anar a PortAventura World? Doncs tenim bones notícies: amb el Carnet Jove, si compreu dues entrades, una us surt gratis gràcies a la promoció 2x1.

L'únic que heu de fer és presentar el cupó del 2x1, juntament amb el vostre el DNI (no se n'acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser titulars del Carnet Jove. Teniu tot aquest 2019 per gaudir de la promoció, així que aprofiteu-la.


Com segurament ja sabreu, a PortAventura World podreu pujar a més de 40 atraccions com el Shambhala, que amb 76 metres d'alçada és la muntanya russa més alta, o el Furius Baco, que us "llançarà" a 135 km/h en tan sols 3 segons!
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: