Qui és la persona que més et comenta a Instagram? I la teva foto amb més likes? Descobreix-ho!

per Redacció, el 11 de maig de 2019 a les 10:00
Quants posts heu penjat a Instagram? Quina és la vostra foto amb més likes? Quines són les persones que més comenten els vostres continguts?

Aquestes són només algunes de les preguntes que l'eina gratuïta Gramwiki us permet respondre. Només heu d'accedir al web http://gramwiki.com i escriure el nom del vostre usuari al buscador. Un cop fet, la pàgina analitza el vostre perfil d'Instagram i us fa una mitjana de likes per foto, us informa de quins followers són els que més us comenten i també us diu quins hashtags i ubicacions són les que més feu servir, entre altres dades.


Això sí, l'eina només pot fer el càlcul si el perfil d'Instagram és públic. Així doncs, si no us us funciona, podria ser per aquest motiu. Ho heu provat? Us han sorprès els resultats?
Arxivat a:
ACTUALITAT, Instagram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: