Aquesta és la model més comentada d'Instagram

per Adolescents.cat, el 8 de maig de 2019 a les 11:36
Ja ve el bon temps i les marques de moda comencen a treure les seves col·leccions de banyadors i biquinis. Quan penses en els catàlegs i anuncis de moda de bany segurament t’imagines a la noia alta, guapa i, sobretot, prima.

La marca H&M aquest any ha apostat per fer una campanya diferent, on hi hagi diversitat de cossos. Fa dos dies la firma va publicar una foto d’una de les models d’aquest any amb un dels nous biquinis i tot i que el disseny ens encanta, el que més ha cridat l’atenció és la model. Precisament perquè té un cos estàndard, ni molt prim ni molt gras i amb les seves corbes naturals.

 

És molt fort que a dia d’avui encara ens sorprengui quan veiem models amb cossos que surten dels cànons de bellesa establerts, és per això que és molt necessari que les marques segueixin apostant per la diversitat. Volem veure dones de talla gran, petita, mitjana, altes, baixes, amb molt pit, amb poc pit, blanques, morenes, negres... 


La foto té gairebé 900.000 likes i més de 12.000 comentaris, tots ells amb missatges positius sobre la diversitat. Necessitem seguir veient campanyes d’aquest estil fins el moment en què la diversitat ja no sigui notícia.

Aquí us deixem més fotos de la col·lecció de moda de bany 2019 d’H&M:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de H&M (@hm) el

 
 



La youtuber Alex Gibert, visita AdolescentsiCat. Es va fer famosa parlant de moda i de tendències, fent hauls i unboxings de roba i complements. Ara, però, ja no només és una influencer de moda, sinó que penja tot tipus de continguts al seu canal: challenges, covers i tota mena de tips i lifehacks. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: