Així serà la posada en escena de Miki a Eurovisió i tothom l'està comparant amb aquesta sèrie

per Adolescents.cat, el 14 de maig de 2019 a les 10:06
Aquest dissabte se celebra la famosa i esperada gala d’Eurovisió 2019. Aquest any és en Miki Núñez qui representarà a Espanya, i després de molts mesos de treballar dur, el cantant català ja ha acabat els seus assajos amb l’escenografia completa que s’ha dissenyat per “La Venda”.

La posada en escena recorda a alguns musicals. Consta d’una gran estructura de cubs que simulen una casa en la que en Miki i els ballarins i ballarines van interactuant durant la cançó. A més, en Miki portarà una GoPro per gravar el públic, una idea molt original!

El que no sabem si els dissenyadors i realitzadors s’esperaven, és que molta gent està fent comparacions i bromes a les xarxes socials perquè aquesta escenografia els recorda a la introducció de la mítica sèrie espanyola “Aquí no hay quien viva”.

Una usuària de Twitter va fer un vídeo-muntatge de l’assaig de “La Venda” amb la música de la introducció de la sèrie i, tal com diu ella, “fa por el bé que encaixa”!
 
El vídeo ja té gairebé 22 mil retuits i 742 mil reproduccions, i és que tant la música com la lletra encaixen molt bé amb la coreografia d’Espanya a Euorivisió. Fins i tot en Miki va contestar aquest tuit!
 
A altres persones la posada en escena de “La Venda” també els ha recordat a l’escenografia de High School Musical 3, salvant les distàncies. Què en penseu?

Imagen relacionada

Creieu que en Miki podria guanyar el festival d’Eurovisió 2019?

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: