Per què aquest famós youtuber ha perdut milions de seguidors en menys d'una setmana?

per Adolescents.cat, el 14 de maig de 2019 a les 11:03
Potser coneixes al famós Youtuber de bellesa i maquillatge, James Charles. Es va fer famós quan tenia només 17 anys, publicant tutorials de maquillatge al seu canal. Doncs bé, la setmana passada va veure com el seu canal de Youtube perdia 3 milions de seguidors en pocs dies!

Tot va ser conseqüència d’una disputa amb Tati Westbrook, una altra “Makeup Youtuber” molt coneguda. La Tati va ajudar molt a James Charles en els seus inicis, va ser la seva mentora. En un vídeo que va fer la Youtuber parlant del conflicte, la Tati assegura que va ser l’única que va creure en ell al principi. De fet, Charles va maquillar-la el dia del seu casament.


Així doncs, què ha passat?

La Tati té una marca de productes nutri-cosmètics (vitamines per tenir la pell i els cabells lluminosos i sans), anomenada Halo Beauty. Ella va pensar que James Charles podia ser la imatge per promocionar la seva marca, però ell no va acceptar argumentant que els seus seguidors eren massa joves per consumir aquests productes.


Doncs bé, al cap de poques setmanes, el jove Youtuber va penjar un vídeo promocionant els suplements Sugar Bear Hair, competència directa de la marca de la Tati. És per això que ella, després de tot el que havia fet per ell, es va sentir decebuda i traïda. 



Encara hi ha més...

Segons la Tati, durant la seva festa d’aniversari, James Charles va intentar emparellar-se amb un cambrer heterosexual. Com que el cambrer no acceptava, els amics de la Tati es van veure obligats a allunyar el Youtuber ja que contestava que “era una celebritat i podia fer el que volgués”.

Això ha desencadenat queixes d’altres famosos. Zara Larsson va publicar a les xarxes socials que en James va intentar seduir el seu nòvio en diversos missatges privats sabent que ell no és homosexual i que a més estava amb ella.

james-jeffree.jpg
Tota aquesta polèmica ha fet que James Charles estigui perdent milions de seguidors, inclosos famosos i famoses com Miley Cyrus, Katy Perry, Shawn Mendes i Demi Lovato. El cantant i blogger Jeffree Star també va fer un tuit dient: “Hi ha una raó per la qual en Nathan (nòvio de Star) va prohibir l’entrada de James Charles a casa nostra. Hi ha una raó per la que no l’he vist des de l’aniversari de la Tati el febrer. És un perill per la societat. Tot el que va dir la Tati és 100% real”.

Com no podia ser d’una altra manera, James Charles va fer un vídeo de 8 minuts en el que demanava perdó a la Tati: "Sé que no hi ha res que pugui dir o fer per tornar a guanyar la seva amistat, però no la culpo per això. Ho sento molt”.



Què en penseu de tot això?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: