patrocinat

T'agradaria ser actor o actriu? T'expliquem com aconseguir-ho (i emportar-te un curs gratis)!

per Redacció, el 15 de maig de 2019 a les 09:49
Segur que alguna vegada t'has preguntat què has d'estudiar per ser un bon actor o actriu i per actuar en una sèrie o una peli, però no has trobat el lloc o no t'has atrevit a apuntar-te. Perquè no ho proves aquest estiu?

Avui et proposem un pla per aquest juliol perquè descobreixis i perfeccionis les teves qualitats interpretatives i et formis amb alguns dels millors professionals del sector audiovisual.

T'estem parlant dels cursos que ofereix l'escola dirigida pels directors de càsting Pep Armengol i Luci Lennox, l'Estudi Karloff.

Aquest juliol actua, emociona't i prepara't. Durant 2 setmanes, descobriràs a través de diferents assignatures les tècniques per actuar, els registres, la història del cinema, com funciona un rodatge... i t'enduràs el material gravat a casa!
 

Pots triar si anar-hi els matins o les tardes, i la primera o segona quinzena de juliol. I a part si vols també pots fer tot l'intensiu d'estiu només en anglès! Tot això al meravellós barri de Gràcia, al centre de Barcelona!

Si t'agradaria formar-te a l'Estudi Karloff, omple aquest qüestionari sense cap compromís i es posaran en contacte amb tu. A més, fent el qüestionari pots GUANYAR UN CURS D'ESTIU GRATUÏT! Ah, i si aquest estiu no pots, tranquil, també han obert les places pel curs anual d'interpretació per càmera de l'any vinent. Aprofita aquesta oportunitat! 

Si vols estar al dia de tots els cursos que fan, pots seguir-los al seu insta @estudikarloff, escriure'ls un mail a joves@estudikarloff.com o visitar la seva web. 


 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, cinema, actor, actriu
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: