Nova oportunitat per veure en directe un dels grups del moment: t'expliquem tots els detalls!

per Redacció, el 19 de maig de 2019 a les 10:00
Morat és un dels grups del moment. El seu so únic i les seves lletres inconfusibles han convertit aquesta banda en un èxit a arreu del món. Tenint en compte això no és d'estranyar que des de fa tres mesos les entrades per anar-los a veure aquest dissabte al Sant Jordi Club de Barcelona estesin esgotades.

Si us vau quedar amb les ganes de gaudir-los en directe, tranquils i tranquil·les, teniu una nova oportunitat: l'1 d'agost actuen a Roses dins el festival Sons del Món 2019! El concert serà a les 22.30 i encara queden algunes entrades. Per tant, si hi voleu anar, afanyeu-vos i compreu-les ja. Ho podeu fer a través d'aquest link, on també trobareu més info sobre l'actuació.


Té pinta que serà un concertàs i més tenint en compte el lloc on es fa: La Ciutadella de Roses, un dels espais a l'aire lliure més bonics de Catalunya i a només a 1 minut de la platja. Un pla perfecte per aprofitar el dia al màxim: bany al mar+concert! Què, hi anireu? Quina és la cançó que creieu que no pot faltar en el concert?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: