Aquesta famosa actriu respon tots els que la critiquen pel seu canvi físic

per Redacció, el 16 de maig de 2019 a les 11:02
Des que va començar a actuar a l'exitosa sèrie Modern Family, l'actriu Ariel Winter –Alex a la ficció- ha estat objecte de tota mena de crítiques.

Anys enrere els usuaris la insultaven per "estar grassa", fa un any criticaven que s'hagués sotmès a una operació de reducció de pit i ara l'ataquen per haver perdut pes i "estar massa prima".I no només això, algunes persones van més enllà i directament l'"acusen" d'haver-se operat llavis, barbeta i pòmuls i haver-ho "amagat". Unes acusacions que l'actriu ha negat rotundament amb aquest missatge: "He estat a punt de no contestar, però ho he de preguntar... Què coi és un afilat de barbeta i pòmuls? Per cert, us equivoqueu en absolutament tot".

 


De fet, Ariel Winter, farta dels missatges ofensius ha decidit explicar el motiu pel qual ha perdut pes en els últims mesos: "Durant anys vaig estar prenent uns antidepressius que feien que augmentés de pes [...]. Ara he canviat de medicació i això ha fet que m'aprimés instantàniament, ja que he 'recuperat' el meu metabolisme".

Malgrat la seva sinceritat, però, encara hi ha haters que segueixen omplint el seu perfil de crítiques. En fi, sembla que hi ha gent que encara no entén que cadascú pot tenir el físic que li doni la gana. Prou body shaming!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: