7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 19 de maig de 2019 a les 17:56
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys
Vam ser molt amics a la llar d’infants, però ens vam separar i no t’he tornat a veure fins ara. Ja fa uns mesos ens vam trobar i et vaig reconèixer a l’instant. Ara molts dimarts et veig però estic esperant trobar-nos un altre cop per parlar amb tu. Tens els ulls blaus, cabells negres i sempre vas amb patinet amb un amic teu.

Noia, 15 anys
Tens un any menys que jo, però fas a 2n d'ESO perquè has repetit. Ets una tia i jo fa poc que m'he adonat que soc bisexual. Tu preguntes per mi i jo per tu, però cap de les dues dona el pas de dir-li a l'altra que es bi. M'agrades, i no sé... Ets l’única tia que m'ha cridat l’atenció de veritat fins ara... Espero que sàpigues que ets tu.

Noi, 14 anys
Fa temps que ens coneixem però només de vista i prou. Aquest any hem començat a parlar molt més. Em treus uns 4 anys, però mai m’havia sentit atret per un tio i amb tu és diferent. Tenim rotllo tonteig però de vegades penso que t'avergonyeixes de parlar amb mi pel simple fet de ser més petit que tu. Quan no em parles, creu-me que em fas sentir com una merda perquè m’ignores totalment. Reflexiona i obra'm si saps qui sóc.

Noia, 15 anys
No esperava que arribés a aquest punt però m'agrades molt i cada vegada noto que va a més. Intento no fer-me moltes il·lusions perquè estic casi 100% segura que per tu només sóc una amiga. Sé que no mires adolescents.cat però jo sí que ho miro a classe i tu sempre llegeixes les coses amb mi, així que si això es publica ho llegirem junts, espero que te n’adonis??.

Noi, 18 anys
Fa uns mesos et vaig dir que volia que ho deixéssim perquè no estava còmode... Vaig "passar" de tu durant unes setmanes però ara m’adono que et necessito, que ets essencial. Vull que sàpigues que t'estimo i que tan de bo algun dia decideixis donar-me una oportunitat perquè ningú et pot estimar més que jo.

Noi, 15 anys
M’agrades des de fa tres anys. Vam començar escrivint-nos notes, algunes d’amor... Em vaig enamorar i encara ho segueixo estant, però sovint penso que és impossible que arribem a tenir alguna cosa perquè veig que tu no vols ser més que amics. Després d’aquest curs crec que et perdré del tot .Si veus això i saps qui sóc, digues-me alguna cosa.

Noia, 16 anys
Fa mig any que estic súper pillada de tu, abans teníem molta confi i ara no tant. Em vas dir que si et deia qui m’agradava, m’ho diries tu també. El cert és que no t’ho puc dir perquè ets tu. Sento como si pensessis que no confio en tu i això fa que tu no hi confiïs. Simplement dir-te que si llegeixes això, no cal que em diguis res al respecte simplement torna a confiar amb mi siusplau. Jo t’estimo i tot i que no ho tindria com a primera opció, em conformo amb ser només amics si així ets feliç.






L'actriu Mireia Oriol, una de les protagonistes de Les de l'hoquei, visita AdolescentsiCat. Parlem amb ella sobre el seu paper a la sèrie de TV3 i també sobre la seva carrera. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!
Arxivat a:
OCI, crush, indirectes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: