Els 10 líders de la nova generació (i una és catalana)

per Redacció, el 17 de maig de 2019 a les 11:56
La revista Time ha publicat un llistat amb els 10 joves que considera que seran els "líders de la nova generació". El rànquing l'encapçala la sueca Greta Thunberg, una adolescent que amb només 15 anys ja s'ha convertit en un símbol de l'activisme contra l'escalfament global.

El seu discurs ha aconseguit arribar a milers de joves europeus, que s'han sumat a les seves reclamacions i han unit forces perquè els polítics apliquin mesures per combatre el canvi climàtic.

A la llista de Time també hi apareix la cantant catalana Rosalía, la qual defineixen com un "fenomen del pop llatí" arreu del món. Us deixem amb les 10 líders de la nova generació segons la revista:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: