Aquesta decisió de Google afectarà molts dels vostres mòbils i no us agradarà gens

per Redacció, el 20 de maig de 2019 a les 10:12
Google ha suspès els negocis amb Huawei que requereixin la transferència de productes de hardware i software, excepte els que estan coberts per llicències de codi obert. La decisió és conseqüència de la inclusió per part de Donald Trump de l'empresa xinesa a la "llista negra" d'empreses que suposen una "amenaça per a la seguretat nacional".

Huawei Technologies Co LTD perdrà així accés immediat a les actualitzacions del sistema operatiu Android i la propera versió dels seus mòbils per a l'exterior de Xina tampoc comptarà amb aplicacions i serveis com Google Play o Gmail. L'empresa asiàtica encara tindrà accés a la versió d'Android disponible a través de llicències de codi obert, disponibles per a qualsevol que vulgui utilitzar-les. 


Un portaveu de Google ha explicat que la companyia està "complint amb la petició i revisant les implicacions". Aquesta mesura pot afectar la venda de telèfons mòbil de la marca fora de Xina ja que perden l'accés immediat a les actualitzacions del sistema operatiu Android i els seus clients no podran utilitzar serveix coneguts com Google Play Store o les aplicacions de Gmail i Youtube.

"Huawei només podrà utilitzar la versió pública d'Android i no podrà accedir a aplicacions i serveis propietat de Google", ha assegurat la font de Google. En definitiva, a causa d'aquesta decisió, les persones que tinguin un mòbil Huawei...


Deixaran de rebre actualitzacions del seu sistema operatiu.

No podran actualitzar les apps per Android a través de Google Play.

Només podran fer servir la versió pública d'Android i no podran accedir a apps i serveis propietat de Google com Gmail. 

Algunes apps com WhatsApp i Instagram estan estudiant si prendre la mateixa decisió que Google i deixar d'oferir serveis als mòbils Huawei. De moment, però, encara no s'han pronunciat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: