PATROCINAT

Així és el pentinat que triomfa als festivals

per Redacció, el 25 de maig de 2019 a les 10:00
L'estiu és època de festivals i sempre n'hi ha algun on actuen els artistes que t'agraden. Sigui com sigui, el que està clar és que en els últims anys Coachella s'ha convertit en un festival de referència, sobretot en l'àmbit de la moda i l'estilisme.

És per això que des del departament de perruqueria de Thuya Escuela han volgut recrear un dels pentinats que més s'ha utilitzat en aquest i altres festivals, inspirat en la influencer Debbie Flugge.


Aquest pentinat, realitzat per una de les alumnes de perruqueria de Thuya Escuela, és còmode, natural, lluminós i amb un estil clarament festivaler que s'aconsegueix gràcies a la purpurina i als accessoris. I és que els festivals són una ocasió perfecta per atrevir-nos amb nous pentinats i expressar el nostre estil.


Si t'apassiona el món de l'estilisme i la perruqueria, a Thuya Escuela pots formar-te en el seu Grau Mitjà en Perruqueria i Cosmètica Capil·lar o també en el seu Grau Superior en Estilisme i Direcció de Perruqueria. Si vols més informació sobre els seus cursos, pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: