Patrocinat

Amb aquest batxillerat viuràs una nova manera d'estudiar

per Redacció, el 22 de maig de 2019 a les 11:00
Una de les opcions d'estudi per a tots aquells que ara acabeu l'ESO és el Batxillerat Internacional, un programa d'educació que prepara als estudiants per a un accés universitari exitós en qualsevol part del món. És a dir, si us agradaria cursar una carrera universitària a l'estranger, aquest és el vostre batxillerat.

Si voleu descobrir altres maneres d'aprendre i gaudir amb els estudis, aquest també seria el vostre batxillerat. Per això, els alumnes aprenen en un entorn cooperatiu que fomenta la seva autonomia. Són uns estudis menys centrats en els exàmens, ja que no existeix la pressió de la selectivitat, i estan més enfocats en l'aprenentatge cooperatiu i el desenvolupament de casos pràctics. Una altra característica a destacar, és que hi ha moltes més hores de laboratori que en el batxillerat tradicional. A més a més, té altres avantatges com:

 

I on podeu estudiar el Batxillerat Internacional? Doncs al centre Salesians Sarrià, una escola amb 135 anys d'experiència, i pionera en l'aplicació de noves metodologies i recursos per treballar a les aules. Si voleu més informació, podeu omplir el formulari que trobareu més avall sense cap compromís.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: