Ja se sap la pena que haurà de complir el youtuber que va donar pasta de dents a un sensesostre

per Redacció, el 31 de maig de 2019 a les 13:30
Us recordeu de ReSet, el youtuber que va humiliar un sensesostre donant-li una galeta oreo plena de pasta de dents? Doncs ja hi ha sentència sobre el seu cas.

Una jutgessa de Barcelona ha prohibit al noi fer servir YouTube durant els pròxims 5 anys i li ha imposat una pena de presó de 15 mesos, la qual no complirà perquè no té antecedents.


Així doncs, fins passat el 2025, ReSet no podrà utilitzar el seu canal de Youtube ni tampoc crear un compte nou. A més a més, haurà de pagar una indemnització de 20.000 euros al sensesostre que va humiliar per "danys morals". Segons recull El País, la jutgessa considera que el vídeo que va penjar el jove  va ser un acte "vexatori" i que la pasta de dents que va fer ingerir a la víctima li va causar "danys físics". 
Arxivat a:
ACTUALITAT, ReSet, youtuber
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: