4 fets reals tan sorprenents que et costaran de creure

per Redacció, el 29 de juny de 2019 a les 10:00
Hi ha dades reals tan sorprenents que ens costen de creure. El portal Business Insider ha parlat amb diversos experts i ha fet un recull d'algunes d'elles. Us en deixem un resum. Quina us ha impactat més?

 


Versió sense playbuzz
Hi ha una espècie de tauró que pot viure fins a 500 anys
Es coneix com a tauró de Groenlàndia i té l'esperança de vida més llarga de tots els vertebrats. De mitjana, aquests animals viuen uns 272 anys, però poden arribar als 500.

Un dia a Venus dura més que un any a Venus
Sí, sembla estrany, però és així. Un dia equival al temps que tarda un planeta a girar sobre el seu propi eix, mentre que un any és el temps que triga a girar al voltant del sol. Doncs bé, Venus tarda prop de 243 dies terrestres en fer una volta completa sobre ell mateix i només 225 dies en rotar al voltant del sol. Per tant, un dia és més llarg que un any.

La mel no caduca
Si teniu un pot de mel per casa, tranquils, perquè no us caducarà: té una composició química "perfecte" que fa que no s'espatlli. El motiu? Els organismes no podem sobreviure en aquesta substància i això fa que no es podreixi.

Els pugons poden "parir" pugons embarassats
Aquests insectes tenen la capacitat de donar a llum cries ja embarassades. És per això que s'expandeixen tan de pressa i poden donar lloc a plagues.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: