5 senzills trucs per caure bé als altres que han estat demostrats científicament

per Redacció, el 8 de juny de 2019 a les 10:00
Les amistats sorgeixen de manera natural i espontània: hi ha persones amb qui ens sentim molt a gust des del primer dia i altres amb qui no tant.

Sigui com sigui, si aquest estiu coneixíeu gent nova, que sapigueu que hi ha alguns trucs per causar una bona impressió. Business Insider ha parlat amb alguns psicòlegs i aquests són els seus consells:

 


Versió sense playbuzz

Somriu i intenta estar de bon humor
Sembla un fet sense importància, però somriure i transmetre positivisme són dos factors claus a l'hora de causar una bona impressió als altres. Segons un estudi de la Universitat d'Ohio i de la Universitat de Hawaii, la gent pot arribar a sentir, inconscientment, les sensacions de les persones que les envolten. Per tant, si voleu que els altres estiguin de bon humor, feu el possible per estar-ho vosaltres també.

Revela algun defecte
Segons l'investigador Elliot Aronson revelar que tenim algun defecte i que no som perfectes, no ens fa més vulnerables davant els altres, sinó al contrari: desperta l'empatia de les persones que tenim al voltant i fa que estiguin més receptives.

Remarca els punts en comú
Segons un estudi de Theodore Newcomb, les persones ens sentim atretes per aquells que són similars a nosaltres. Així doncs, si esteu parlant amb algú i teniu coses en comú, poseu-ho en valor i feu-ho notar.

Explica alguna cosa personal
En una investigació de la Universitat de Stony Brook, diversos estudiants van ser emparellats de manera aleatòria i se'ls va demanar que parlessin entre ells durant 45 minuts. Aquells que havien mantingut converses personals, van mostrar més simpatia pel seu company que aquells que havien parlat de temes genèrics. Així doncs, revelar alguna dada personal, per exemple: "odio les pel·lícules de terror" o "la meva sèrie preferida és tal", ajuda a caure bé als altres.

Deixa que parlin d'ells mateixos
Els investigadors de la Universitat de Harvard van descobrir que parlar d'un mateix és gratificant i alliberador. Així doncs, si esteu mantenint una conversa, deixeu que l'altre us expliqui les coses amb calma i no l'interrompeu. A tots ens agrada que ens facin cas. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: