«Els Simpson» van ser doblats en català i així és com sonaven

per Redacció, el 9 de juny de 2019 a les 02:00
Sí, Els Simpson també van parlar català. Home, Marge i tota la colla peculiar del mític Springfield van ser doblats en llengua catalana durant les tres primeres temporades de la sèrie d'animació. Així ho ha explicat a les xarxes socials el compte oficial de la Viquipèdia, en resposta a un usuari que havia compartit el fragment d'un capítol dels emblemàtics personatges. La veu de Homer, el personatge principal de la sèrie, el pare de la família, era doblada per Ramon Puig. La de Marge, la mare de la família, portadora d'una immensa torra blava de cabell com a pentinat, era doblada per Carme Contreras.

En la mateixa publicació, l'enciclopèdia en línia en català explica que Joan Pera també va participar en el doblatge amb d'altres veus addicionals.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: