Novetats importants a les «stories» d'Instagram

per Adolescents.cat, el 7 de juny de 2019 a les 11:41
Ets de les persones que els costa recordar les lletres de les cançons? Doncs aquesta novetat d’Instagram t’encantarà!

No cal parlar de l’èxit que té la xarxa social d’Instagram, però és veritat que en els últims dos anys les “stories” han pres molt protagonisme. Per aquest motiu la xarxa social ha aprofitat per fer molts canvis i millores a les històries.


Una de les millores va ser incloure l’opció de música perquè tots els vídeos i fotos poguessin anar acompanyats de les nostres cançons preferides. Doncs bé, ara podrem anar més enllà! L’aplicació permetrà afegir les lletres de les cançons!

Com es fa? Un com hagis triat la cançó, la lletra es carregarà i podràs triar la frase o paràgraf que vulguis que aparegui. A més, per si fos poc, quan facis clic sobre les lletres, et sortirà l’opció de canviar l’animació i l’estil de text per personalitzar-ho.


image

A més, Instagram ha escollit a Billie Eilish per promocionar aquesta nova funció:
 
Algunes famoses com Miley Cyrus o Taylor Swift ja ho han fet servir, i tu?




La fotògrafa Marta Mas, visita AdolescentsiCat. Ens explicarà si ha estat molt difícil fer-se un lloc i com diferenciar-te en un món tan competitiu com el de la fotografia. Carlos Cuevas i altres actors catalans ja formen part del seu book.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: