Digues quina d'aquestes claus triaries per obrir una porta i et direm com ets

per Redacció, el 7 de juny de 2019 a les 13:36
El 2017 es va fer viral un test de personalitat que plantejava la següent pregunta: quina d'aquestes sis claus triaries per obrir una porta?

Segons els seus autors, la forma de la clau que escollim ve determinada pel nostre subconscient i reflecteix la nostra manera de ser.


Ara, dos anys després, el test ha tornat a circular per la xarxa. Si bé és cert que no té cap base científica, diversos usuaris asseguren que s'han sentit identificats amb la resposta. Us deixem amb les 6 claus, trieu-ne una i llegiu més avall la seva descripció. Us ho ha encertat?
 
 



Respostes


CLAU 1: Directe i resolutiu/va: Es tracta de la clau més habitual. Això indica que ets una persona racional i pràctica. Ara bé, el fet que hagis escollit la clau més típica, també pot ser un indicador d'inseguretat: no t'agrada fallar ni que els altres et jutgin.

CLAU 2: Tossut/da i amb poder de convicció: Aquesta clau, d'aparença medieval, apareix en videojocs i també en pel·lícules de ciència-ficció. El fet d'haver-la escollit, indica que ets una persona curiosa i lluitadora: sempre intentes aconseguir allò que et proposes i odies no assolir els objectius que t'havies fixat.

CLAU 3: Segur/a i d'idees fixes. El fet que hagis triat una clau amb una forma tan peculiar, indica que ets una persona segura de tu mateixa i decidida. Sempre has tingut les idees molt clares i no t'agrada gens quan algú t'intenta manipular.

CLAU 4: Optimista i intuïtiu. Potser no te n'havies adonat, però la clau que has escollit té un trèvol a la part superior. Això indica que ets una persona intuïtiva que confia amb els seus instints. T'agrada veure sempre el cantó positiu de les coses i ets un/a especialista en animar els altres.

CLAU 5: Creatiu/va i somiador. Aquesta clau és típica de contes i històries de fantasia. Això indica que ets una persona imaginativa i original. Et deixes guiar per les teves emocions i de vegades ets massa impulsiu/va.

CLAU 6: Lleial i lògic/a. Has escollit una clau senzilla i amb línies rectes. Això indica que ets una persona lògica i a qui no li agrada estar donant voltes a les coses: ets dels/les que s'adapta fàcilment i no li costa prendre decisions en el seu dia a dia. Una altra característica que et defineix és la teva lleialtat: sempre fas costat a les persones que estimes i esperes que elles facin el mateix per tu.
 
Arxivat a:
TESTS, personalitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: