8 Youtubers que et faran ser més intel·ligent

per Adolescents.cat, el 12 de juny de 2019 a les 10:03
 "Tens problemes amb les stories d'Instagram perquè se t'obre sempre la mateixa notícia? T'expliquem com arreglar-ho. Després d'obrir un link i veure la notícia, si vols veure l'article de la següent story, surt d'Instagram i torna-hi a entrar. D'aquesta manera evitaràs visualitzar tota l'estona el mateix link. Es tracta d'un "problema" detectat només en els iPhones. Si tens un Android hauries de veure-ho tot correctament". 

Segurament algun cop t'han dit que perds massa temps a Youtube i que podries estar fent coses més productives "enlloc de perdre el temps". Doncs ja tens com defensar-te. Youtube està farcit de persones que es curren vídeos per difondre el seu coneixement i reflexions. Nosaltres ja hem après moltíssimes coses noves gràcies als 8 youtubers que tens a continuació.

En seguies algun/a? Qui t'ha cridat més l'atenció?

 
 



El youtuber Malbert visita AdolescentsiCat. S’ha fet famós criticant vídeos músicals i també fent “challenges” com el vídeo viral “Comiendo una semana con 1 euro al día”. Triomfa a Espanya i a Sud-amèrica, però el que molta gent no sap és que és català. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: