8 concerts per anar gratis aquest estiu

per Redacció, el 14 de juny de 2019 a les 13:19
Amb ganes de concerts a l'aire lliure? Doncs aquesta proposta us encantarà i a sobre és gratis! Us estem parlant del Clotilde Fest 2019, un esdevenint organitzat per iCat i Europa FM en què podreu gaudir de música en directe entre el 21 de juny i el 19 de juliol.

On es fa? Tots els concerts es fan als jardins del Palau Robert de Barcelona.

Quins dies són les actuacions? En total s'han programat vuit nits de concerts: el 21 de juny; el 27 de juny; el 4 de juliol; el 5 juliol; 11 de juliol, 12 de juliol; 18 de juliol i 19 de juliol.

Es necessita invitació per anar-hi? Sí, com hem dit els concerts són gratis, però per entrar-hi necessiteu demanar entrades. La podeu aconseguir en els webs d'iCat i d'Europa FM

Un cop demanades les entrades a través dels webs, les heu d'anar a buscar. Les dels concerts  d’EUROPA FM es podran recollir a l’emissora (Rambles 88-94, Barcelona). Les dels concerts d’iCat, a l’Oficina de Turisme del Palau Robert, dos dies abans de cada concert.

Qui actua? Hi haurà concerts de PAVVLA, Pupil·les, Ju, Lildamii, 31 FAM, Catarres, Oques Grasses i molts altres. Us deixem un playbuzz amb les actuacions que hi ha programades:


 
Arxivat a:
OCI, concert, iCat, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: