La decisió de Netflix que no us agradarà

per Redacció, el 20 de juny de 2019 a les 12:10
Netflix apuja les tarifes a l'estat espanyol. A partir d'avui, la popular companyia de continguts en "streaming" incrementa entre un 9 i un 14% els preus en funció de la tarifa que hagi escollit cada usuari. D'aquesta manera, la tarifa estàndard passarà dels 10,99 euros mensuals als 11,99, mentre que la tarifa premium passarà dels 13,99 mensuals als 15,99. El pla bàsic es manté en els 7,99 euros al mes.

I com afectarà això als usuaris de Netflix? La nova política de preus entra en vigor a partir d'aquest dijous. Els nous subscriptors ja pagaran les noves tarifes mentre que tots aquells que ja són clients rebran una notificació (tant via correu electrònic com a través de l'aplicació) informant de l'augment de preus. Netflix enviarà aquesta informació en els 30 dies anteriors a l'increment de la tarifa, en funció del cicle de facturació de cada usuari. 

Aquesta és la segona vegada que la companyia augmenta les seves tarifes a Espanya. L'últim cop va ser l'octubre del 2017 i va ser igual que la que s'aplica ara. Netflix ha pres aquesta decisió després d'augmentar els preus a principis d'any a d'altres països on opera, com ara els Estats Units, Suïssa o Alemanya. Amb l'augment de preus, la companyia aspira a seguir invertint en sèries i pel·lícules, i millorar el servei per als tres milions de clients que Netflix té a l'Estat. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: