Per què avui és el dia «més feliç de l'any»?

per Redacció, el 20 de juny de 2019 a les 14:13
Avui, 20 de juny, és el "dia més feliç de l'any", una data coneguda també com a "Yellow Day". Almenys així ho assegura una fórmula realitzada per psicòlegs i meteoròlegs que té en compte diverses variables com ara les hores de llum i la proximitat de les vacances, entre altres. En concret aquests són els 5 factors que converteixen el dia d'avui en el més feliç de l'any.

1. L'increment de les temperatures: al nostre país la temperatura mitjana del mes de juny és d'uns 21,1ºC, que no és ni excessivament càlida ni freda, per tant ens ajuda a sentir-nos millor.


2. Les hores de llum: la llum del sol afecta al nostre organisme positivament tant en l'estat d'ànim com en la nostra energia o el son.

3. La proximitat de les vacances: el fet de tenir a tocar les vacances d'estiu fa que pensem en com organitzarem els nostres dies lliures, i això ens motiva per a la recta final.


4. La paga extra d'estiu: no tots gaudeixen d'aquesta variable, però els afortunats de rebre la paga extra al juny veuen com el seu nivell de felicitat i satisfacció professional augmenta, repercutint així a l'estat d'ànim.

5. Les jornades intensives: és una altra de les variables que beneficien als treballadors. Disposar de més hores lliures pel nostre oci, ens permet poder desconnectar millor de les qüestions laborals i dedicar més temps lliure a les activitats a l'aire lliure que enforteixen les nostres relacions socials.
Arxivat a:
OCI, felicitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: