Concerts gratis, espectacles en directe...així serà la festa d'inauguració del Grec Jove que no et pots perdre!

per Redacció, el 24 de juny de 2019 a les 10:00
Què fas el dijous dia 4 de juliol? Tenim una proposta per tu plena d'activitats i a sobre és gratis: la festa d'inauguració del Grec Jove, un festival d'espectacles pensat per a vosaltres.

I on es fa la festa? Al Pati de les Dones del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)


A quina hora comença? A les 18:45, però et recomanem anar-hi una mica abans.

Si hi vull anar, m'he d'apuntar a algun lloc? No, no cal que t'inscriguis. A més, com hem dit, la festa és totalment gratuïta.


I que s'hi farà? Et deixem amb el planning:

 18:45: comença la festa amb la gravació de l'últim programa de ràdio d'Adolescents iCat. Podràs veure en directe el Roger Carandell, la Juliana Canet, el Joan Grivé, el Pol Gise i el Long Li Xue. A més, com sempre, tindrem un convidat molt especial al qual entrevistarem.

 Batucada a càrrec de Somsó
, un grup del Poble-sec integrat per unes dones tan enèrgiques com reivindicatives.

 Espectacle en directe: la companyia José y sus hermanas durà a terme una representació centrada en l'adolescència i la joventut.

 Concert de Roba Estesa: aquesta popular banda tancarà la inauguració amb un concert que fusionarà els sons urbans i les melodies folk.

Ah i a sobre aquell dia podeu comprar entrades amb descompte pel Grec Jove a les taquilles que hi haurà! Així doncs, ja sabeu, ens veiem allà!

I què és el Grec Jove? Es tracta d'un festival d'espectacles creat pel Grec i pensat específicament per als joves. Les actuacions, que tindran lloc durant el juliol a Barcelona, són muntatges insòlits, atrevits i valents que plantegen als espectadors i espectadores una pila de preguntes que potser encara no s'havien fet mai. Si voleu més info, la podeu trobar aquí.

Resultado de imagen de applause gif
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: