El Suprem condemna «la Manada» per violació

per NacióDigital, el 21 de juny de 2019 a les 14:55
Va ser violació. El Tribunal Suprem ha esmenat la sentència de la justícia de Navarra i ha augmentat la condemna dels cinc membres de "la Manada" a 15 anys de presó per un delicte d'agressió sexual. En una vista que ha començat a les 10.30h del matí, els cinc magistrats (tres homes i dues dones) han escoltats els arguments de les parts per acabar concloent que els fets dels Sanfermines del 2016 no es poden qualificar d'abús, sinó d'agressió sexual, és a dir de violació. 

Les acusacions han anat a la mà en demanar al tribunal que ampliés la condemna i la pena de presó fins als 18 anys, mentre que l'advocat de "la Manada" ha tornat a demanar l'absolució i ha culpat a la víctima per no haver fet "cap gest" que permetés entendre qe no volia mantenir relacions sexuals. La sentència de la justícia de Navarra condemnava a nou anys de presó per un delicte d'abús sexual; una sentència que avui ha estat corregida pel Suprem.


L'alt tribunal tenia clar que volia decidir sobre el cas avui, però els detalls de la sentència no se sabran fins als pròxims dies. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: