4 coses que t'ajudaran a ser més feliç en pocs minuts

per Redacció, el 29 de juny de 2019 a les 10:00
La felicitat es troba en els petits detalls del nostre dia a dia. I no ho diem nosaltres, sinó que ho diuen diversos psicòlegs que han estudiat durant anys el benestar personal. Business Insider ha recollit alguns hàbits recomanats per experts que ens poden ajudar a centrar-nos en les coses quotidianes que ens fan sentir bé. Us n'hem fet un resum:

 


Versió sense playbuzz

Escriu sobre els teus sentiments
L'expert Tim Ferris recomana apuntar el que pensem i el que sentim cada dia en una llibreta. No es tracta de fer una redacció perfecta, sinó simplement de desfogar-nos. Escriure, segons l'autor, ens ajuda a "alliberar-nos" de les nostres pors i preocupacions.

Planeja alguna cosa que et faci sentir bé
Organitzar-nos per fer alguna activitat que ens faci feliços, ens ajuda a millorar el nostre benestar, segons un estudi publicat el 2014. Per exemple, pensar en què al vespre quedarem amb els nostres amics/gues o que mirarem una pel·lícula que fa temps que volem veure, ens fa ser més optimistes i afrontar el dia de manera positiva.

Apunta tres coses per les quals estiguis agraït
El psicòleg Martin Seligman va proposar aquest exercici a un grup d'investigació i va descobrir que les persones que el duien a terme havien aconseguit millorar en pocs mesos la seva percepció de benestar. Segons va explicar, anotar cada nit tres coses que els havien alegrat durant el dia els havia ajudat a estar menys decaiguts i més satisfets.

Fes una foto d'un moment que t'ompli
Cada dia vivim algun moment que ens fa sentir bé: una conversa amb un amic/ga, presenciar un paisatge o una escena bonica en tornar a casa... Doncs bé, immortalitzar aquests instants amb una fotografia ens ajuda a centrar-nos en ells i en oblidar les coses no tan bones que potser ens han passat.
Arxivat a:
CONSELLS, felicitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: