Ja se saben les notes de la selectivitat: consulta-les AQUÍ

per Redacció, el 25 de juny de 2019 a les 20:45
Ja es poden consultar els resultats de les PAU 2019 en aquest enllaç. En el moment de la consulta dels resultats, us podreu descarregar el document personal acreditatiu de les qualificacions dotat amb un codi segur de verificació.

Tots aquells estudiants que hagueu obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts en la fase general de les PAU rebreu una distinció de la Generalitat de Catalunya.



Si no esteu d'acord amb la puntuació obtinguda, podeu demanar una revisió d'exàmens. Les sol·licituds es fan al portal d'accés a la universitat en els terminis establerts –els podeu consultar aquí-.
Arxivat a:
EDUCACIÓ, selectivitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: