7 sèries noves per començar aquest juliol

per Redacció, el 30 de juny de 2019 a les 10:00
Aquest juny totes les plataformes estrenen noves sèries i algunes tenen molt bona pinta. Us en fem un llistat per si us ve de gust començar-ne alguna:

 


Versió sense playbuzz


Sèries noves

Gösta
Aquesta sèrie se centra en un psicòleg infantil de 28 anys que haurà de fer front als peculiars habitants del poble rural on se'n va a viure. On la puc veure? HBO. Quan? A partir de l'1 de juliol.

Otra vida
En aquesta sèrie descobrirem la vida de Niko Breckenridge, un astronauta a qui li encarreguen explorar l'origen d'un artefacte alienígena. Durant la seva investigació es trobarà amb un perill inesperat...On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 25 de juliol.

The boys
La sèrie té lloc en un món on els superherois representen el cantó fosc de la fama i el poder. Un grup de vigilants, anomenat The Boys, decideix fer tot el possible per frenar-los. On la puc veure? Amazon Prime Video. Quan? A partir del 26 de juliol.

Girls with balls
Tot comença quan The Falcons, un equip de voleibol femení, es perd al mig del bosc. Les noies hauran de lluitar per sobreviure i per esquivar els caçadors que les persegueixen. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 26 de juliol.

Stranger Things, 3ª temporada
Torna la història del grup d'adolescents de Hawkins. Aquesta vegada els perills es concentraran al nou centre comercial inaugurat a la zona. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 4 de juliol.

La casa de papel, 3a temporada
Un nou pla tornarà a reunir els lladres més famosos de la televisió en la tercera temporada de la sèrie. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 19 de juliol.

Orange is the new black, 7ª temporada
Arriba l'última temporada d'Orange is The New Black, una comèdia dramàtica centrada en la vida de les recluses de la presó de Litchfield. On la puc veure? Movistar+. Quan? A partir del 27 de juliol.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: