8 històries i confessions del col·lectiu LGTBIQ+ que has de conèixer

per Adolescents.cat, el 28 de juny de 2019 a les 10:45
Avui és el dia de l'orgull LGTBIQ+! ​El Dia de l'Orgull (Gay Pride en anglès) se celebra cada 28 de juny, encara que el col·lectiu LGBTIQ+ (lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i altres) sol traslladar les seves marxes i desfilades al dissabte anterior o posterior a aquesta data. L'origen d'aquesta celebració es remunta al 28 de juny de 1969, quan van tenir lloc els coneguts com a disturbis de Stonewall (Nova York), que marquen l'inici de la lluita pels drets dels homosexuals.

En motiu d'aquesta diada hem escollit 8 històries i confessions de persones del col·lectiu que creiem que heu de conèixer! Ajudem-nos mútuament i compartiu històries d'altra gent als comentaris!

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: