Voleu conèixer els actors de Converses i veure la peli que protagonitzaran en exclusiva? Us expliquem com fer-ho

per Redacció, el 5 de juliol de 2019 a les 10:41
El dia 12 s'estrena als cinemes La Vida Sense la Sara Amat, la pel·lícula protagonitzada pels actors que apareixen a Converses. Vosaltres, però, teniu l'oportunitat de veure-la abans i de conèixer els seus protagonistes!

Com? Doncs omplint el formulari que trobareu més avall. Entre tots els que us apunteu, sortejarem 20 entrades dobles per assistir a la preestrena de la pel·lícula, que es farà el dijous 11.


On i a quina hora es farà la preestrena? La preestrena, com hem dit, serà el dijous 11, a les 20:30, als Cines Verdi Park de Barcelona.

Quan direu els guanyadors? Ens posarem en contacte amb els guanyadors el dilluns dia 8: o bé trucant-los o bé per Instagram.


Així doncs, ja sabeu, si voleu veure la pel·lícula La Vida Sense la Sara Amat en exclusiva i conèixer i fer-vos fotos amb els seus actors, ompliu el formulari i participeu en el sorteig!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: