El post íntim d'un actor d'una de les teves sèries preferides que tothom està comentant

per Adolescents.cat, el 8 de juliol de 2019 a les 08:39
Cada cop falten menys dies per l’estrena de la 3ª temporada de La Casa de Papel a Netflix (19 de juliol) i nosaltres ja no podem esperar més!

El que ningú s’esperava és que un dels actors de la sèrie, Miguel Herrán fes una confessió tan íntima al seu compte d’Instagram. L’actor que dona vida a en Río a la sèrie, va penjar un vídeo en el que se’l veia plorant i el va acompanyar d’aquest text:


“Podria penjar mil fotos xulíssimes que he anat recopilant per alimentar aquesta màquina de mentir que és Instagram. Podria inflar el meu ego i omplir el meu buit amb likes... però avui no! Avui he decidit regalar-vos una part sincera de mi... No entraré en detalls del que em passa, perquè ni jo mateix ho sé. Però això d’aquí sóc jo. Sense filtres, sense edulcorant i sense mentides”.
 

Molts amics i companys de professió li han enviat missatges de suport:

“T’estimo petit” – Esther Acebo

“T’abraço, amic. Fort” – Álvaro Morte

“I a qui no li hagi passat mai, que tiri la primera pedra... ànims bombó que mai ha plogut perquè no parés...” – Paula Echevarría

“Veig que no sóc l’única a la que li ha afectat l’eclipsi. Comparteixo el sentiment tot i no saber el perquè” – Tilsa Lozano

“És la millor cura per l’ànima, l’important és verbalitzar-ho! Ànims Miguel” – Natalia Valenzuela
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: