Quant temps t'has passat mirant sèries? Comprova-ho aquí!

per Redacció, el 8 de juliol de 2019 a les 10:57
El consum de sèries ha augmentat, i molt, en els últims anys. Segons Netflix, actualment hi ha 8,4 milions de persones que consumeixen tots els capítols d'una nova producció el mateix dia que s'estrena, són els coneguts com a binge racers.

I com és que ens agrada mirar les sèries d'una sola tirada? Segons explica el neurocientífic, Diego Redolar, "davant una marató de sèries, el cervell genera dopamina, un senyal químic relacionat amb el plaer". Aporta una recompensa natural i interna de plaer que reforça la relació amb aquesta activitat, i el cervell envia sensacions positives al cos perquè continuï amb aquesta tasca.


Tenint en compte això, no és d'estranyar que cada vegada dediquem més hores a mirar produccions televisives. De fet, fins i tot hi ha webs que ja calculen quant temps ens hem passat mirant sèries al llarg de la nostra vida. Una d'elles és http://tiii.me/. L'únic que heu de fer és introduir el títol de les produccions que us hagueu mirat, per exemple, Stranger Things i Friends, i el web anirà sumant i calculant els dies i hores que heu invertit veient sèries. Heu fet el càlcul? Què us ha sortit?
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: