D'on ve realment l'expressió "con altura" de la Rosalía? No ens ho esperàvem

per Adolescents.cat, el 11 de juliol de 2019 a les 11:41
Algun cop has pensat d’on ve realment l’expressió “Con Altura” del hit de la Rosalía i J Balvin? Has de saber que no se la van inventar ells, sinó que se la van trobar a Youtube!

“E’to vamo’ a arrancarlo con altura” és la primera frase que se sent en aquest exitós tema. Doncs bé, és una de les frases que sol utilitzar un locutor dominicà, Mariachi Buddah. És una frase que diu molt perquè els seus programes de ràdio i televisió comencin amb estil.


El programa que presenta Mariachi Buddah s’emet durant les tardes dels caps de setmana, un format molt habitual a les televisions llatinoamericanes. En el minut 0:40 del vídeo podeu veure'l dient la mítica expressió al programa Sábado Gigante:



Mariachi Buddah ja es va colar en un altre gran hit amb una de les seves frases: “¿pa’ cuando?” que va popularitzar Jennifer Lopez amb la tornada d’un dels seus grans èxits: “¿El anillo pa’ cuando?”.

La Rosalía i El Guincho (músic i productor) han explicat aquesta anècdota al The New York Times. Tot això i més secrets de la cançó s’expliquen en un vídeo:

 



El cantantMiki Núñez visita AdolescentsiCat. El cantant ens ha avançat algunes novetats sobre el seu disc i ens ha revelat algunes curiositats. El Miki no s'escapa dels jocs que li tenim preparats ni de respondre TOTES les preguntes del nostre temut interrogatori íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: