La Natalia d'OT ens confessa curiositats sobre ella que potser no sabies

per Redacció, el 11 de juliol de 2019 a les 16:17
Des que va sortir de l'acadèmia d'OT, que Natalia Lacunza no para d'acumular èxits. El seu disc debut, Otras alas, ha estat número 1 de vendes a Espanya i el seu primer single, Nana Triste, acumula milions de reproduccions.

Aquest divendres estrena el seu nou videoclip, Tarántula, i ja ens n'ha avançat alguns detalls en l'entrevista que li hem fet. "Té dos protagonistes principals i hi apareix Pablo Costas, concursant de Fama a Bailar". La Natalia ens explica que ha escollit aquesta cançó per al seu segon vídeo musical perquè "és molt diferent" a Nana Triste i li permet mostrar una altra cara del seu disc.


Pel que fa a futurs projectes, no descarta col·laborar amb algun dels seus companys d'OT, tot i que de moment no ho té previst. "Crec que cadascú ha de fer el seu camí", ens diu.

En l'entrevista també ens parla del moment que més li va agradar dins l'acadèmia, dels seus referents musicals i de les cançons que no es pot treure del cap.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: