Aquest és el nou challenge viral que la Millie Bobby Brown vol que facis

per Adolescents.cat, el 15 de juliol de 2019 a les 08:59
Qui no estava esperant la tercera temporada de Stranger Things a Netflix? Després de tot el “hype” que s’havia creat, no és estrany que la nova temporada estigui fent rècords d’audiència a Netflix.

A més, els protagonistes de Stranger Things també són la cara de moltes marques, i és que no només enamoren als fans, sinó també a les firmes més exclusives. Ara ho estan petant a les xarxes amb l’últim challenge viral.


Alerta, si no has vist la 3a temporada, això pot ser un petit “spoiler”: Durant el final de la tercera temporada en Dustin i la Suzie canten la cançó de la peli “La Historia Interminable” a canvi que la Suzie li digui la constant de Planck, una fórmula que els protagonistes necessiten per fer salvar el món.

Aquesta escena ha enamorat a molts i moltes fans, és per això que s’ha acabat creant un challenge relacionat amb aquest moment gràcies a Millie Bobby Brown. L’actriu va penjar un vídeo a Instagram recreant aquesta escena cantant i ballant la cançó i va animar als fans a fer-ho també:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I nominate YOU to do the #NeverEndingChallenge @strangerthingstv @netflix

Una publicación compartida de mills 🐳 (@milliebobbybrown) el



 

Aquesta és l'escena original de la sèrie (SPOILER):


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: